dimecres, 4 de març de 2015

Robòtica, un nou repte per al Col·legi Sant Andreu

El diccionari defineix robòtica com un "conjunt d'estudis i tècniques de realització de robots." Però l'equip Nazaret Àrea 7 l'està donant un nou sentit a aquesta definició, els nostres companys han creat un projecte per ajudar a motivar als nens a l'hora d'estudiar, destinat especialment als nens autistes, l'equip ha treballat, ha aconseguit patrocinadors i ha ideat un robot, per ajudar a en David, un nen que té diagnosticat un 75% d'autisme.


Amb aquest treball han aconseguit guanyar el premi a la millor presentació en la First Lego League, una competició en la qual participen al voltant de 60 països, i han estat entrevistats per la Televisió de Badalona,   malauradament han quedat eliminats.

Enlace permanente de imagen incrustadaPerò ells no es rendeixen i guiats per la madre Anna Vilaró han començat a preparar: la WRO (World Robot Olympiad) per l'octubre, on els participants tenen l'oportunitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu. Nazaret Àrea 7 està format per 9 persones, que s'han dividit en tres equips de tres persones cadascú, per participar en les categories de futbol, prova regular i projecte científic.

A més s'estan preparant per competir novament en la FLL (First Lego League) qué es un torneig per a joves de 10 a 16 anys en el que han de resoldre un repte programant un robot utilitzant materials LEGO.


Ànim companys!! Segur que la propera vegada guanyareu a totes les competicions.Fet per la Laia Villalobos, Maria Risco i Maria Chacón.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada