dimecres, 25 de març de 2015

Quaresma

Al col·legi quan arriba Setmana Santa fem una sèrie de activitats per preparar el cor. Hem fet una activitat que es deia "Masterchef lent" i del que es tractava era de posar ingredients bons però no era tomàquets ni oli, eren conceptes tendresa,compassió...

Com ja sabeu el nostre cole és de monges i abans de tot el que us he explicat vam anar a Carmelites i ens van posar la cendra. Abans de Setmana Santa fem un projecte que es diu Desing for Change que es tracta de fer alguna cosa per ajudar al món. Tot sisè ens ha tocat el tema de "Discapacitat". Un grup va fer unes rampes perquè les persones amb cadira de rodes puguin pujar a totes les botigues. Un altre grup va investigar l'idioma Braille quan van acabar anant a veure el director de la ONCE per corregir unes paraules en Braille. Ens vam aprendre la cançó del "Design for change" (I can, you can together, we can feel imagine To to to to to share ...).

Van venir dos persones a explicar-nos que era la sang i ens va explicar una història de dos nois que es van convertir en els "superherois" de la sang. Després de setmana Santa farem la campanya perquè la gent que vulgui doni sang, però primer abans cal saber quin tipus de sang tens.

Tot això es el que hem fet a la quaresma!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada