divendres, 27 de març de 2015

Història del dia del pareEl dia del pare és un dia que se celebra a tot el món,per molts,no sabem perque se celebra...Ara us explicarem com va aparèixer aquesta celebració:
El verdader origen del Dia del Pare,va aparèixer el 19 de juny de 1909,als Estats Units,cuan una dona  que es deia Sonnora Smart Dodd,va voler homenatjar el seu pare,que era un veterà de la Guerra Civil,que va perdre la seva dona,que va morir en el part del seu sisé fill. Desde aquell moment,el pare va començar a fer-se càrrec de sis fills. Va ser,cuan la seva filla,Sonora Smart,es va adonar de que el seu pare era un exemple a seguir,i va proposar la data del naixement del pare,per celebra de Dia del Pare.
La idea del Dia del Pare,va agradar a la gent de tots els llocs del Estats Units d'América,pero no va ser fins al 1924,cuan el president dels Estats Units,Calvon Coolidge,va donar suport a la idea de establir un dia nacional del pare. En 1966,el president dels Estats Units,Lyndon Johnson va firmar una proclamació que declarava el tercer diumenge de juny com el Dia del Pare als Estats Units d'América.
Aquesta festivitat es celebra en la majoria del continent americà el tercer diumenge de juny. La data cambia en els paísos de religió Cristiana,com el cas d'Espanya,que se celebra el 19 de març. En aquesta data la família s'uneix per celebrar amb regals i amor el treball dels pares.

Fet per Jan Macarro,Alejandro Carrasco,Eduard Domínguez de 6-C
Fet per al grup de "Los Hackers"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada