divendres, 13 de febrer de 2015

Carnaval


Dilluns: el dilluns ens vam pintar les cares havien alguns molt divertits, uns d' altres no molts bonics i altres no portaven res, ara os direm uns dels millors: un drac a la cara just en el ull per semblar un drac de veritat i un camaleó fet amb la mateixa tècnica.
Dimarts: el dimarts ens va tocar portar un pentinat divertit o estrany. Alguns van portar des de trenes amb filferro per apujar-les, gent amb el pel pintat y simples cabells amb gomina. Alguns dels millors eren un peinat de rulos pintat de colors aleatoris també hi havien perruques de payaso i tupés de pel pintat. Segur que se m'an oblidat alguns però en general esta.


Dimecres: el dimecres teníem que venir amb pijama, alguns pijames eren verds, vermells, grocs, de coloraines, negres, altres tenien dibuixos, alguns eren molt abrigats i uns altres eren molt fins, però en total tots eren molt divertits.


Dijous: el dijous ens va tocar portar barret havien uns super divertits els millors eran un d’un minion, un altre de pages, també hi havien que nomes portaven gorra o gorro, i de molts tipus més. Però en general eren tots molt divertits


Divendres: el gran dia ha arribat el divendres per la tarda ens disfressaren i divertits anirem, disfressats a veure qui guanya de millor disfressa. Només posem els de sisé pero hi havien alguns molt chulos i divertits


De 6éA tota la clase de ovelles amb pastor
De 6éB la Eloisa de avió
De 6éC en Roger Guerra d'esfinge.

Grup:POR fet per Pol Ruben i Oscar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada